logo jth

Musicallessen tot 12 jaar

Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt zingen, dansen én toneelspelen? Schrijf je dan in voor de Musicallessen van het Jeugdtheaterhuis. Dans en zing de sterren van de hemel en leer goed met je stem en je lijf om te gaan. Onder leiding van onze professionele docenten maak je kennis met alles wat musical te bieden heeft. De docenten volgen hierbij een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in de voorstelling van het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Gratis proeflessen
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de Musical- en Theaterlessen bij ons zijn? Kijk hier voor informatie. 

Is het lesgeld een drempel?
Bekijk hier de mogelijkheden

Klik hier voor de theaterlessen tot 12 jaar.

2020-2021 Musical-Theaterlessen S

Leeftijd: 4 t/m 6 jaar (basisschool groep 1, 2 en 3)
Wat: Voor de allerkleinsten die willen ontdekken wat er gebeurt in de Musical-Theaterlessen S. Toneelspelen, dansen, zingen en vooral veel plezier hebben voor kinderen, die de hele dag door verhaaltjes bedenken en willen optreden.
Aantal lessen: 2 reeksen van 10 x 45 minuten
Kosten: € 85,-
Waar: Deze lessen worden gegeven in Alphen aan den Rijn, BodegravenCapelle aan den IJsselGouda, Krimpen aan de Lek,  Leiden en Maassluis  

Klik hier om je direct in te schrijven.

2020-2021 Musicallessen L

Leeftijd: 10 t/m 12 jaar (basisschool groep 6, 7 en 8)
Wat: In de Musicallessen L leer je meer over de techniek van zingen, dansen en toneelspelen en hoe je deze moet verbinden om het zo goed mogelijk over te brengen op het publiek.
Aantal lessen: 25 x 90 minuten
Kosten: € 325,-
Waar: Deze lessen worden gegeven in Alphen aan den Rijn, BodegravenCapelle aan den IJssel, Gouda, Krimpen aan de LekLeiden en Maassluis.

Klik hier om je direct in te schrijven.