logo jth

Theaterlessen tot 12 jaar

Bedenk jij de spannendste verhalen en ben je een acteur of actrice in de dop? Schrijf je dan in voor de toneellessen van het Jeugdtheaterhuis. Laat je fantasie de vrije loop, ontdek wat toneelspelen is en leer hoe het is om voor een groep of op een podium te staan. Onder leiding van professionele docenten maak je kennis met alles wat theater te bieden heeft. De docenten volgen hierbij een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in de voorstelling van het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de lessen bij ons zijn? Klik hier

Is het lesgeld een drempel?
Bekijk hier de mogelijkheden

Eventuele terugbetaling lesgeld seizoen 2021-2022 i.v.m. Covid-19
Indien (een deel van) de lessen worden geannuleerd als gevolg van maatregelen, richtlijnen en/of verordeningen die door de Rijksoverheid, gemeentes en brancheverenigingen worden ingesteld ter bestrijding van het coronavirus, heeft het Jeugdtheaterhuis de intentie om de gemiste lessen aan het einde van het seizoen in te halen. Wanneer dat niet mogelijk is, betaalt het Jeugdtheaterhuis het lesgeld voor de niet genoten lessen terug.

Klik hier voor de musicallessen tot 12 jaar.

2021-2022 Musical-Theaterlessen S

Leeftijd: 4 t/m 6 jaar (basisschool groep 1, 2 en 3)
Wat: Voor de allerkleinsten die willen ontdekken wat er gebeurt in de Musical-Theaterlessen S. Toneelspelen, dansen, zingen en vooral veel plezier hebben voor kinderen die de hele dag door verhaaltjes bedenken en op willen treden.
Lesdag: Woensdag 13:45 - 14:30
Aantal lessen: 10 x 45 minuten. Let op: een nieuwe reeks van 10 lessen begint 9 februari 2022. Wil je het eerst even proberen? Kom dan naar de 1e les en meld je hier aan!
Kosten: € 85,-
Wanneer: Deze lessen worden gegeven vanaf 09-02-'22

Klik hier om je direct in te schrijven.

2021-2022 Theaterlessen M

Leeftijd: 7 t/m 9 jaar (basisschool groep 4, 5 en 6)
Wat: In de Theaterlessen M ontdek je hoe je samen met anderen en veel fantasie een toneelstuk kunt verzinnen, maken en spelen. Je krijgt tips & tricks over het spelen van een rol, een goede opbouw van een verhaal en nog veel meer!
Lesdag: Woensdag
Aantal lessen: 25 x 90 minuten
Kosten: € 275,-
Wanneer: Deze lessen worden gegeven vanaf 6-10-'21 

Klik hier om je direct in te schrijven.

2021-2022 Theaterlessen L

Leeftijd: 10 t/m 12 jaar (basisschool groep 7 en 8)
Wat: In de Theaterlessen L leer hoe je een toneelstuk maakt en hoe je dat het beste overbrengt aan het publiek. Je leert meer techniek en gaat van spelen naar acteren.
Lesdag: Woensdag of zaterdag
Aantal lessen: 25 x 90 minuten
Kosten: € 325,-
Wanneer: Deze lessen worden gegeven vanaf 6-10-'21 en 9-10-'21

Klik hier om je direct in te schrijven.