logo jth

Musicallessen vanaf 12 jaar

Wil jij leren zingen, dansen én acteren? Bij het Jeugdtheaterhuis kun je dat gelijk professioneel aanpakken! Leer goed met je stem en je lijf om te gaan, maar ook hoe het is om voor een groep te spelen of op een podium te staan. Onder leiding van onze professionele docenten leer je alles over musical en muziektheater vanuit een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in een voorstelling die wordt uitgevoerd tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend. 

Proefles
Wil je kennis maken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de lessen bij ons zijn? Klik hier!

Is het lesgeld een drempel?
Bekijk hier de mogelijkheden

Eventuele terugbetaling lesgeld seizoen 2021-2022 i.v.m. Covid-19
Indien (een deel van) de lessen worden geannuleerd als gevolg van maatregelen, richtlijnen en/of verordeningen die door de Rijksoverheid, gemeentes en brancheverenigingen worden ingesteld ter bestrijding van het coronavirus, heeft het Jeugdtheaterhuis de intentie om de gemiste lessen aan het einde van het seizoen in te halen. Wanneer dat niet mogelijk is, betaalt het Jeugdtheaterhuis het lesgeld voor de niet genoten lessen terug.

Klik hier voor de theaterlessen vanaf 12 jaar

2021-2022 MusicalLAB

Leeftijd: 12+ (voortgezet onderwijs)
Wat: Het MusicalLAB is dé plek om je musicaltalenten te ontdekken en te verdiepen. Je leert wat er allemaal komt kijken bij het spelen in een musical en komt in aanraking met verschillende genres. Onder begeleiding van vakdocenten uit de musicalwereld ga je aan de slag met zingen, dansen en acteren!
Lesdag: Zaterdag
Aantal lessen: 25 lessen x 3 uur
Kosten: € 475,-
Wanneer: Deze lessen worden gegeven vanaf 9-10-'21.

Klik hier om je direct in te schrijven.

2021-2022 Vooropleiding

Leeftijd: 14+ (voortgezet onderwijs)
Wat: Overweeg jij van toneelspelen of musical je vak te maken? Dan is de vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis iets voor jou! Tijdens het traject van twee jaar krijg je les in acteren, beweging/dans, stemvorming, toneelschrijven en filosofie. Gezamenlijk maak je een theaterproductie, die je door heel Zuid-Holland gaat spelen. Ook zijn er vele extra’s zoals masterclasses, excursies en auditietraining.
Aantal lessen: Kijk voor de planning en alle informatie op de pagina van de Vooropleiding
Kosten: € 492,50 per jaar
Waar/wanneer: De lessen worden gegeven in Cultuurhuis Garenspinnerij te Gouda.