logo jth

Musicallessen tot 12 jaar

Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt zingen, dansen én toneelspelen? Schrijf je dan in voor de Musicallessen van het Jeugdtheaterhuis. Dans en zing de sterren van de hemel en leer goed met je stem en je lijf om te gaan. Onder leiding van onze professionele docenten maak je kennis met alles wat musical te bieden heeft. De docenten volgen hierbij een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in de voorstelling van het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de lessen bij ons zijn? Klik hier!

Klik hier voor de Theaterlessen tot 12 jaar

2022-2023 Musical-Theaterlessen S

Leeftijd: 4 t/m 6 jaar (basisschool groep 1, 2 en 3)
Wat: Voor kinderen die de hele dag door verhalen verzinnen, graag in de schijnwerpers staan of juist wat meer uit zijn/haar schulp zouden kunnen kruipen. In de Musical-Theaterlessen laat je je fantasie de vrije loop en speel je een bange ridder, verwende wolf, verdwaalde piraat of misschien wel je lievelingsknuffel! Je ontdekt hoe je samen kunt spelen en emoties kunt uiten. Onder leiding van de enthousiaste docent ga je toneelspelen, dansen, zingen en vooral veel plezier hebben.
Lesdag: Woensdag
Aantal lessen: 10 x 45 minuten
Kosten: € 85,-
Wanneer: Deze lessen worden gegeven vanaf 28-09-'22.

Klik hier om je direct in te schrijven

2022-2023 Musicallessen M

Leeftijd: 7 t/m 9 jaar (basisschool groep 4, 5 en 6)
Wat: Tegelijkertijd zingen, dansen én toneelspelen. Wow, hoe doe je dat? In de Musicallessen M leer je het! Aan de hand van nummers uit bekende (en minder bekende) musicals ga je aan de slag met beweging, tekst en muziek. Ondertussen maak je veel plezier, en misschien wel nieuwe vrienden.
Lesdag: Woensdag of zaterdag
Aantal lessen: 25 x 90 minuten
Kosten: € 325,-
Wanneer: Deze lessen worden gegeven vanaf za 24-09-'22 en wo 28-09-'22.

Klik hier om je direct in te schrijven

2022-2023 Musicallessen L

Leeftijd: 10 t/m 12 jaar (basisschool groep 7 en 8)
Wat: In de Musicallessen L leer je meer over de techniek van zingen, dansen en toneelspelen. Hoe verbind je deze, om het geheel zo goed mogelijk over te brengen op het publiek? Het gaat om samen spelen én werken vanuit jouw ideeën, persoonlijkheid en fantasie. Spelplezier en verbeeldingskracht staan hierbij centraal!
Lesdag: Woensdag of zaterdag
Aantal lessen: 25 x 90 minuten
Kosten: € 325,-
Wanneer: Deze lessen worden gegeven vanaf za 24-09-'22 en wo 28-09-'22.

Klik hier om je direct in te schrijven

Meer info

Is het lesgeld een drempel?
Bekijk hier de mogelijkheden

Eventuele terugbetaling lesgeld seizoen 2022-2023 i.v.m. Covid-19
Indien (een deel van) de lessen worden geannuleerd als gevolg van maatregelen, richtlijnen en/of verordeningen die door de Rijksoverheid, gemeentes en brancheverenigingen worden ingesteld ter bestrijding van het coronavirus, heeft het Jeugdtheaterhuis de intentie om de gemiste lessen aan het einde van het seizoen in te halen. Wanneer dat niet mogelijk is, betaalt het Jeugdtheaterhuis het lesgeld voor de niet genoten lessen terug.