logo jth

Proefles in Capelle aan den IJssel

Het Jeugdtheaterhuis in Capelle a/d IJssel biedt musical- en theaterlessen aan voor iedereen van 4 t/m 20 jaar. Wil je eerst een keertje 'proeven'? Dat kan!

Meedoen met de Musical-Theaterlessen S (voor 4 t/m 6 jaar)? Nieuwe reeksen van 10 lessen beginnen op 11 en 12 februari 2022. De proefles is vrijdag 28 januari van 15:45 tot 16:15 uur. Meld je hier aan voor de proefles!

Andere proefles? Geef via dit formulier aan dat je interesse hebt. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Onze locatie:
C.C. Fluiterlaan, aan de Fluiterlaan 400 (boven het Isala Theater, ingang aan de achterkant)
--------------------------------------
Musical- of theaterles?
Musical
Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt acteren, dansen én zingen? Dan zijn onze musicallessen echt iets voor jou. Dans en zing de sterren van de hemel, leer goed met je stem en je lijf omgaan en maak kennis met geweldig materiaal uit bekende en onbekende musicals.

Theater
Bedenk jij altijd de spannendste verhalen of ben jij een acteur of actrice in de dop? Probeer dan de theaterlessen. Ontdek hoe het voelt om op een podium te staan, leer wat er allemaal komt kijken bij acteren en laat je fantasie de vrije loop. Bij het Jeugdtheaterhuis maak je kennis met alles wat theater te bieden heeft!

Jeugdtheaterhuis banner proefles