logo jth

Proefles

Het Jeugdtheaterhuis biedt musical- en theaterlessen aan voor iedereen van 4 t/m 20 jaar. Wil je eerst een keertje komen 'proeven'? Dat kan!

Er zijn gratis proeflessen Theater en Musical op zaterdag 18 juni in Maassluis (in Theater Koningshof). Doe je mee? Het rooster per leeftijdsgroep vind je in het aanmeldformulier. Meld je nu aan!

Na de zomervakantie zijn er weer proeflessen op al onze locaties. Op de hoogte blijven? Via dit formulier kun je aangeven dat je interesse hebt in een proefles. Wij nemen dan contact met je op zodra de data bekend zijn.

Onze locaties:
Alphen aan den RijnParkvilla, Cornelis Geellaan 2
Bodegraven
Evertshuis, Julianastraat 4
Capelle aan den IJssel: C.C. Fluiterlaan, Fluiterlaan 400 (achterzijde Isala Theater)
Gouda (aparte website)
Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 34
Krimpenerwaard: Cultuurhuis, Markt 201, Krimpen a/d Lek
Leiden: Stadsgehoorzaal, Breestraat 60

Maassluis
Theater Koningshof, Uiverlaan 20

--------------------------------------
Musical- of theaterles?
Musical

Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt acteren, dansen én zingen? Dan zijn onze musicallessen echt iets voor jou. Dans en zing de sterren van de hemel, leer goed met je stem en je lijf omgaan en maak kennis met geweldig materiaal uit bekende en onbekende musicals.

Theater

Bedenk jij altijd de spannendste verhalen of ben jij een acteur of actrice in de dop? Probeer dan de theaterlessen. Ontdek hoe het voelt om op een podium te staan, leer wat er allemaal komt kijken bij acteren en laat je fantasie de vrije loop. Bij het Jeugdtheaterhuis maak je kennis met alles wat theater te bieden heeft!

Bekijk het nieuwe aanbod voor 2022-2023: klik hier voor de homepage en kies jouw locatie!

Jeugdtheaterhuis HomeSlide5 n