logo jth

Proefles

Lijkt het jou super leuk om mee te doen aan de lessen van het Jeugdtheaterhuis maar weet je nog niet helemaal zeker of het wel iets voor jou is? Schrijf je dan in voor onze gratis proeflessen en kom er zelf achter of jij houdt van acteren, zingen en/of dansen!

Om een idee te krijgen wat een les van het Jeugdtheaterhuis nu precies inhoudt, of om een keer een vriendje of een vriendinnetje mee te nemen, organiseren we geregeld gratis proeflessen

Momenteel staan er geen proeflessen in de planning, maar als je contact met ons opneemt via  dan kijken wij of je een keertje bij een reguliere les kan proefdraaien. We organiseren lessen voor kinderen tot 12 jaar en voor jongeren vanaf 12 jaar in Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Gouda, Bodegraven, Leiden en Maassluis.

Musicallessen

Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt zingen, acteren én dansen? Schrijf je dan in voor de Musicallessen van het Jeugdtheaterhuis. Dans en zing de sterren van de hemel, leer goed met je stem en je lijf om te gaan en maak kennis met alles wat musical te bieden heeft. Kijk snel naar de mogelijkheden want er is voor ieder wat wils!

Theaterlessen

Bedenk jij de spannendste verhalen of ben je al een acteur of actrice in de dop? Schrijf je dan in voor de Theaterlessen van het Jeugdtheaterhuis. Laat je fantasie de vrije loop, ontdek wat acteren is, leer hoe het voelt om voor een groep te spelen of op een podium te staan en maak kennis met alles wat theater te bieden heeft. Kijk snel naar de mogelijkheden!

Inschrijvingen nieuw seizoen jeugdtheatehuis