logo jth

Proefles

Het Jeugdtheaterhuis biedt musical- en theaterlessen aan voor iedereen van 4 t/m 20 jaar. Lijkt het jou leuk om mee te doen, maar wil je eerst een keertje 'proeven'? Dat kan!
Via dit formulier kun je aangeven dat je interesse hebt in een proefles in Alphen a/d Rijn, Bodegraven, Capelle a/d IJssel, Gouda, Krimpenerwaard, Leiden of Maassluis. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Onze locaties:
Alphen aan den Rijn: 
Parkvilla, Cornelis Geellaan 2
Bodegraven: 
Evertshuis, Julianastraat 4
Capelle aan den IJssel: C.C. Fluiterlaan, Fluiterlaan 400 (achterzijde Isala Theater)
Gouda: 
Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 34 - klik hier om naar de website van JTH Gouda te gaan
KrimpenerwaardCultuurhuis, Markt 201, Krimpen a/d Lek
Leiden: 
zaterdag op het Stedelijk Gymnasium locatie Athena (Fruinlaan 15), woensdag op de Pacellischool (Damlaan 22)
Maassluis: 
Theater Koningshof, Uiverlaan 20

--------------------------------------
Musical- of theaterles?
Musical

Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt acteren, dansen én zingen? Dan zijn onze musicallessen echt iets voor jou. Dans en zing de sterren van de hemel, leer goed met je stem en je lijf omgaan en maak kennis met geweldig materiaal uit bekende en onbekende musicals.

Theater

Bedenk jij altijd de spannendste verhalen of ben jij een acteur of actrice in de dop? Probeer dan de theaterlessen. Ontdek hoe het voelt om op een podium te staan, leer wat er allemaal komt kijken bij acteren en laat je fantasie de vrije loop. Bij het Jeugdtheaterhuis maak je kennis met alles wat theater te bieden heeft!

Jeugdtheaterhuis HomeSlide5 n