logo jth

Proefles

Lijkt het jou super leuk om mee te doen aan de lessen van het Jeugdtheaterhuis maar weet je nog niet helemaal zeker of het wel iets voor jou is? Schrijf je dan in voor onze gratis proeflessen en kom er zelf achter of jij houdt van acteren, zingen en/of dansen!

De eerste helft van het lesseizoen zit er alweer bijna op. Dit bekent dat de eerste reeks theaterlessen voor de allerkleinsten afloopt. Gelukkig starten er in het nieuwe jaar weer voldoende lessen voor de S-klassen (4 tot 6 jaar) waarin ze zich weer wekelijks kunnen uitleven. Met deze lessenreeks wordt er zelfs toegewerkt naar een echte voorstelling tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Om een idee te krijgen wat een les van het Jeugdtheaterhuis nu precies inhoudt, of om een keer een vriendje of een vriendinnetje mee te nemen, organiseren we in januari gratis proeflessen voor deze leeftijd. Lees hieronder waar & wanneer deze gratis proeflessen zijn en meld je aan!

Ben jij al (iets) ouder, maar ook nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op via en dan kijken wij of je een keertje bij een les kan proefdraaien!

ALPHEN AAN DEN RIJN  @ Parkvilla, Cornelis Geellaan 2                     
Musical-theaterles S (4-6 jaar)  >> donderdag 23 januari van 15:45 - 16:15 uur
Klik hier om je aan te melden

CAPELLE AAN DEN IJSSEL  @ C.C. Fluiterlaan, Fluiterlaan 400 (boven het Isala Theater, ingang aan de achterkant)
Musical-theaterles S (4-6 jaar) >> vrijdag 24 januari van 15:45 - 16:15 uur
Klik hier om je aan te melden

GOUDA @ Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 34     
Musical-theaterles S (4-6 jaar) >> donderdag 30 januari van 15:45 - 16:15 uur
Klik hier om je aan te melden

MAASSLUIS @ Theater Koningshof, Uiverlaan 20
Musical-theaterles S (4-6 jaar) >> zaterdag 25 januari van 09:30 - 10:00 uur
Klik hier om je aan te melden

nieuwsbericht JTH

Musicallessen

Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt zingen, acteren én dansen? Schrijf je dan in voor de Musicallessen van het Jeugdtheaterhuis. Dans en zing de sterren van de hemel, leer goed met je stem en je lijf om te gaan en maak kennis met alles wat musical te bieden heeft. Kijk snel naar de mogelijkheden want er is voor ieder wat wils!

Theaterlessen

Bedenk jij de spannendste verhalen of ben je al een acteur of actrice in de dop? Schrijf je dan in voor de Theaterlessen van het Jeugdtheaterhuis. Laat je fantasie de vrije loop, ontdek wat acteren is, leer hoe het voelt om voor een groep te spelen of op een podium te staan en maak kennis met alles wat theater te bieden heeft. Kijk snel naar de mogelijkheden, want er is voor ieder wat wils.