logo jth

NU!

Ga jij mee op zomerkamp met het JTH?

Het Jeugdtheaterhuis organiseert voor de allereerste keer een zomertheaterkamp voor iedereen van 13+!

En dat terwijl we in oktober al dertig jaar worden. We gaan van maandag 23 tot en met vrijdag 27 augustus ’21 kamperen. Iedereen van 13 jaar en ouder kan mee, dus ook als je niet op het Jeugdtheaterhuis zit. Je kunt kiezen uit Theater of Musical. In vijf dagen maak je met twee docenten één of meerdere straattheater-acts. Aan het eind van de week voer je die op in de binnenstad van Gouda. Bij minder mooi weer in Cultuurhuis Garenspinnerij. Voor je familie, vrienden, nieuwe en oude liefdes en andere nieuwsgierige wijsneuzen.

Voor wie? Iedereen van 13 t/m 20 jaar met een hart voor theater en/of musical.
Waar? Eten, slapen & relaxen op camping Streefland tussen Gouda en Haastrecht. Repeteren in Cultuurhuis Garenspinnerij. Uitvoeren op diverse locaties in Gouda.
Wat? Overdag repeteren, ’s avonds recreëren & ’s nachts slapen.
Wat verzorgen wij? Workshopprogramma Theater of Musical onder leiding van twee docenten. Speciale avondprogramma’s door (gast)docenten en oud-leerlingen. Kampeerplaats, ontbijt, lunch, diner en gezonde tussendoortjes. Zelf neem je een tent, slaapspullen en een fiets mee!

Wat ga je doen in de Musical Workshops?
Je werkt aan verschillende nummers en choreografieën onder leiding van Matthijs en Lucas. We gebruiken daarbij materiaal uit moderne musicals en kleinkunstrepertoire. Uiteindelijk bewerken we alle losse stukken tot één korte montagevoorstelling. Geef je op als je zin hebt om in één intensieve week met veel plezier een musicalmontagevoorstelling in elkaar te knallen!
Wat ga je doen in de Theater Workshops?
Onder leiding van Daniël en Roos werk je in 5 dagen toe naar een korte voorstelling die wordt gepresenteerd op een speciale locatie. Samen bedenken we het verhaal en de personages en laten ons daarbij door de plek inspireren. Zonder tribune, theaterlampen en coulissen, maar met buitenlucht, bomen en beton als decor, zonlicht als spotlight en toevallige passanten als figuranten of publiek! Straattheater vraagt om groot fysiek spel, (live)muziek en weinig tekst. Ga jij met ons de uitdaging aan?

Klik hier voor alle info en aanmelden

Jeugdtheaterhuis zomerkamp nieuws