logo jth

NU!

Ga jij mee op zomerkamp?

Het Jeugdtheaterhuis organiseert een zomertheaterkamp voor iedereen van 13+!

Jeugdtheaterhuis zomerkamp nieuws

Het Jeugdtheaterhuis organiseert voor de allereerste keer een zomertheaterkamp van maandag 23 tot en met vrijdag 27 augustus. Iedereen van 13 jaar en ouder kan mee, dus ook als je niet op het Jeugdtheaterhuis zit.

In vijf dagen maak je met twee docenten één of meerdere straattheater-acts. Aan het eind van de week voer je die op voor je familie, vrienden en toevallige voorbijgangers! Let op: het Theaterprogramma zit vol; er is een wachtlijst actief. Schrijf je dus in voor het Musicalprogramma!

Voor wie? Iedereen van 13 t/m 20 jaar met een hart voor theater en/of musical.
Waar? Eten, slapen & relaxen op camping Streefland tussen Gouda en Haastrecht. Repeteren in Cultuurhuis Garenspinnerij. Uitvoeren op diverse locaties in Gouda.
Wat? Overdag repeteren, ’s avonds recreëren & ’s nachts slapen.
Wat verzorgen wij? Workshopprogramma. Speciale avondprogramma’s door (gast)docenten en oud-leerlingen. Kampeerplaats, ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Zelf neem je een tent, slaapspullen en een fiets mee!
Kosten: €400,- per persoon. In de eerste week van juli beslissen we of het kamp door kan gaan; daarna betaal je pas. Meld je dus vast aan! 

Klik hier om je aan te melden


Wat ga je doen in de Musical Workshops?

Je werkt aan materiaal uit moderne musicals en kleinkunstrepertoire onder leiding van Matthijs en Joey. Dans, zang en spel komt allemaal aan bod! Uiteindelijk zetten we alles om tot één korte montagevoorstelling. Geef je op als je zin hebt om in één intensieve week met veel plezier een musicalmontagevoorstelling in elkaar te knallen!

Wat ga je doen in de Theater Workshops?
Onder leiding van Daniël en Roos werk je in 5 dagen toe naar een korte voorstelling die wordt gepresenteerd op een speciale locatie. Samen bedenken we het verhaal en de personages en laten ons daarbij door de plek inspireren. Zonder tribune, theaterlampen en coulissen, maar met buitenlucht, bomen en beton als decor, zonlicht als spotlight en toevallige passanten als figuranten of publiek! Straattheater vraagt om groot fysiek spel, (live)muziek en weinig tekst. Ga jij met ons de uitdaging aan?

Lees hier alles over het programma en de docenten