logo jth

NU!

Wil je graag op les, maar is het lesgeld een drempel?

In veel gemeentes zijn opties om gezinnen die net dat financiële steuntje in de rug nodig hebben, tegemoet te komen. Lees hier welke.

sport fonds en cult

Het Jeugdfonds sport & cultuur
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie / het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten, muziek te maken, te dansen, toneel te spelen of iets anders creatiefs te doen. De gemeentes Capelle aan den IJssel, Krimpenerwaard, Leiden en Maassluis werken samen met dit fonds. Bezoek de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur voor meer informatie, of informeer bij uw gemeente. 

Jeugdfonds Sport en cultuur

Jeugd Deelname Fonds
Het Jeugd Deelname Fonds is een stichting in Alphen aan den Rijn die vindt dat alle kinderen moeten kunnen sporten en aan cultuuractiviteiten moeten kunnen deelnemen. Daarom zorgen zij ervoor dat zoveel mogelijk kinderen die dit willen, lid kunnen worden van een club, vereniging of cultuurinstelling. Bezoek de website van het Jeugd Deelname Fonds voor meer informatie of informeer bij uw gemeente. 

Jeugd deelname fonds

Kindpakket Gouda
Gouda is een samenwerking aangegaan met de Rotterdampas. Deze biedt een kindpakket aan. Dit kindpakket vergoedt diverse kosten, zoals het lidmaatschap voor een sportvereniging of de kosten voor toneel- en muzieklessen. Op de website van de gemeente Gouda staat meer informatie over dit pakket. 

Gouda logo