logo jth

NU!

Selectiedata van de vooropleiding bekend

De selectie is op 11, 12 en 19 september. Geef jij je op?

musicalklas l

De selectie van de nieuwe vooropleiding bestaat uit drie dagen: zaterdag 11, zondag 12 en zondag 19 september. De eerste twee dagen van de selectie volg je workshops van de hoofddocenten van de vooropleiding: Theo Ham (toneel), Hans Cassa (stem/zang) en Hedwig Duykers (dans). De derde dag maak je met elkaar in één dag een muziektheatervoorstelling. Laat jij zien hoe veelzijdig je bent?

Van tevoren is er een informatiebijeenkomst op vrijdagavond 10 september in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda. Dat is ook de plek waar de selectie plaatsvindt. Deelname aan de selectie kost €35 voor het hele programma.

Lees hier alle info & meld je aan!

Voor wie is de vooropleiding?
Voor JOU, als je tussen de 14 tot 21 jaar bent en overweegt van toneel of musical je vak te maken! Tijdens het traject van twee jaar krijg je professionele lessen in acteren, beweging/dans, stemvorming, toneelschrijven en filosofie. Daarnaast maak je een theaterproductie, die je door heel Zuid-Holland gaat spelen. Ook zijn er extra’s zoals masterclasses, excursies en auditietraining. De beste voorbereiding op het kunstvakonderwijs.