logo jth

NU!

Het Jeugdtheaterhuis vliegt de wereld rond

Als je de komende tijd gaat vliegen dan heb je een hele grote kans dat je ons tegenkomt! Niet in het echt natuurlijk, maar in de vorm van een heel mooi interview.

Lees meer

De cast van beer is bekend!

En dit zijn ze dan! De 50 jongens en meisjes die na een intensieve auditieweek geselecteerd zijn om met de familievoorstelling beer langs theaters door het land te touren!

Lees meer

Nagenieten van de kick-off van beer in Nieuwe Luxor Theater

De afgelopen maanden ging het Jeugdtheaterhuis, in samenwerking met Luxor Theater, Kunstgebouw, Popunie en SEOP, in heel de provincie Zuid-Holland op zoek naar getalenteerde jongeren, die mee willen spelen in de nieuwe familievoorstelling beer. En die hebben we gevonden!

Lees meer

Speel jij volgend jaar mee in de familievoorstelling beer?!

Het Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland maakt in het seizoen 2019-2020 i.s.m. het Luxor Theater een nieuwe muzikale familievoorstelling. En jij kunt daar aan meedoen!

Lees meer

Wil je graag toneelspelen, maar is het lesgeld een drempel?

Wij willen graag dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om toneel te spelen, te zingen en te dansen. Gelukkig vindt de overheid dat ook! In veel gemeentes zijn diverse opties om gezinnen die net dat financiële steuntje in de rug nodig hebben tegemoet te komen. Lees hier welke dat er zijn in de gemeentes van onze leslocaties. 

Lees meer

Meer artikelen...