logo jth

NU!

Proeflessen in januari voor de allerkleinsten

De eerste helft van het lesseizoen zit er alweer bijna op. Dit bekent dat de eerste reeks theaterlessen voor de allerkleinsten aflopen. Gelukkig starten er in het nieuwe jaar weer voldoende lessen voor de S-klassen (4 to 6 jaar) waarin ze zich weer wekelijks kunnen uitleven. Met deze lessenreeks wordt er zelfs toegewerkt naar een echte voorstelling tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend. 

Lees meer

Speel jij volgend jaar mee in de familievoorstelling beer?!

Het Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland maakt in het seizoen 2019-2020 i.s.m. het Luxor Theater een nieuwe muzikale familievoorstelling. En jij kunt daar aan meedoen!

Lees meer

Wil je graag toneelspelen, maar is het lesgeld een drempel?

Wij willen graag dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om toneel te spelen, te zingen en te dansen. Gelukkig vindt de overheid dat ook! In veel gemeentes zijn diverse opties om gezinnen die net dat financiële steuntje in de rug nodig hebben tegemoet te komen. Lees hier welke dat er zijn in de gemeentes van onze leslocaties. 

Lees meer

Winnaar van de Arlecchino 2018 Vanja Rukavina gastdocent bij De Keuze Van...

Vers van de pers! Afgelopen weekend nam hij nog de toneelprijs Arlecchino in ontvangst voor zijn rol in The Nation van het Nationale Theater en nu kunnen wij bekend maken dat niemand minder dan Vanja Rukavina de workshops van het derde blok De Keuze Van… gaat geven. 

Lees meer

Oud-leerling Vanja Rukavina wint de toneelprijs Arlecchino!

Afgelopen zondag werden tijdens het Gala van het Nederlands Theater de toneelprijzen 2018 uitgereikt. Onze oud-leerling Vanja Rukavina heeft deze avond de toneelprijs Arlecchino gewonnen voor zijn rol in The Nation van Het Nationale Theater. Wow! 

Lees meer