logo jth

NU!

Gratis proeflessen in januari voor de allerkleinsten

De eerste helft van het lesseizoen zit er alweer bijna op. Dit bekent dat de eerste reeks theaterlessen voor de allerkleinsten afloopt. Gelukkig starten er in het nieuwe jaar weer voldoende lessen voor de S-klassen (4 tot 6 jaar) waarin ze zich weer wekelijks kunnen uitleven. Met deze lessenreeks wordt er zelfs toegewerkt naar een echte voorstelling tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend. 

Lees meer

Nagenieten van de première van beer de musical

Op 2 en 3 november 2019 vonden de feestelijke pré-première en première van beer de musical plaats in de Goudse Schouwburg. Wat was het een feest! Kon je er niet bij zijn? Of wil je het gewoon nog een keer beleven? Klik dan door en geniet van de aftermovie!

Lees meer

Crowdfundingactie: Vijfhonderd kinderen met beer het toneel op!

Help jij mee zodat 500 kinderen kunnen schitteren op het grote podium van hun eigen schouwburg tijdens beer de musical? Lees snel verder om te zien hoe je mee kunt helpen.

Lees meer

Nieuw seizoen en gratis proeflessen - Jeugdtheaterhuis

Heb jij je al aangemeld voor de Theater- en/of Musicallessen van het Jeugdtheaterhuis in het nieuwe seizoen? Of ben je nog niet helemaal zeker? Meld je dan gewoon even aan voor één van onze gratis proeflessen! Waar, wat, hoe? Lees snel verder!

Lees meer

Nieuwe data gratis proeflessen bekend!

Als je nieuwsgierig bent hoe het is om les te volgen bij het Jeugdtheaterhuis hebben we goed nieuws voor je. Er zijn namelijk weer nieuwe data voor gratis proeflessen bekend! Kom jij een keer kennis met ons maken? Lees snel verder en meld je aan!

Lees meer

Meer artikelen...