logo jth

Gouda

Wij bouwen in Gouda aan een nieuw Jeugdtheaterhuis in Cultuurhuis Garenspinnerij! Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 oktober vieren we ons 30-jarig bestaan met de feestelijke opening van dat nieuwe huis.

Sneak previews
Nieuwsgierig? Vanaf de laatste week van de zomervakantie zijn er sneak previews! Het nieuwe JTH is straks (bijna) elke dag open. Kinderen en jongeren van 4 tot 21 kunnen zich onderdompelen in de wereld van de verbeelding. Schrijf je eigen toneelstuk, verdwaal in de Superboekenkast en verdwijn in de leeshoek, maak je eigen filmpje in de green screen filmstudio, of zoek een decor, pak een kostuum, licht uit, spot aan…. en toneelspelen maar! Lekker onderuitgezakt Rembo & Rembo kijken kan ook. Of ga in gesprek over een grote of kleine levensvraag aan de enorme tafel. Bedien het licht in de theaterzaal. Maak vrienden. Verwonder. Kijk rond en luister... Een wereld waar je theaterhart sneller van gaat kloppen!

- Dinsdag 24-08 t/m vrijdag 27-08 voor iedereen van 7 t/m 12 jaar (groep 4 t/m 8 van de basisschool)
Vier dagen lang avonturen beleven, maken, spelen, leren en vooral spieken in het nieuwe Jeugdtheaterhuis! Iedere dag is er een verrassend activiteitenprogramma van 10.30-14.30 uur. En: elke dag is weer anders! Kom het lekker zelf ontdekken! Voor €10 euro per dag (voor aanvang per pin te betalen aan de kassa) de hele dag vertier... én je bent als allereerste in het splinternieuwe Jeugdtheaterhuis! 
--> Meld je hier aan voor de sneak previews voor 12-

- Donderdag 16-09 en zaterdag 18-09 voor iedereen vanaf 12 jaar (vanaf brugklas voortgezet onderwijs)

Iedereen van 12 tot 21 is welkom op de sneak previews op donderdag 16 september van 18:30 tot 21:00 uur of zaterdag 18 september van 13:00 tot 17:00 uur. Maak het mee & ontdek! Kosten: €7,50 voor de donderdagavond en €10 euro voor zaterdag (voor aanvang per pin te betalen aan de kassa). Met een verrassend activiteitenprogramma én je bent als allereerste in het splinternieuwe Jeugdtheaterhuis! 
--> Meld je hier aan voor de sneak previews voor 12+ 

Ook tijdens het Open Huis van de Garenspinnerij op zaterdag 11 september kun je vele voorproefjes verwachten van het nieuwe Jeugdtheaterhuis.

Wie timmert daar?
Wil je weten welke oud-leerling en decorontwerper/-bouwer het nieuwe huis ontwerpt en bouwt? Lees het in dit artikel

Vooropleiding

In oktober start de nieuwe vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis in Gouda. Ben jij talentvol, ambitieus en tussen de 14 jaar en 21 jaar? Overweeg je van toneelspelen of musical je vak te maken? Dan is de vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis iets voor jou!
Z
aterdag 11, zondag 12 en zondag 19 september zijn de selectiedagen vol workshops toneel, zang/stemvorming en dans, waarin jij je talenten kan laten zien. Wie weet word jij wel aangenomen... Lees hier alles over de vooropleiding

Op de hoogte blijven?
Via de nieuwe, speciale Instagram- en Facebookpagina van JTH Gouda posten we regelmatig leuke dingen. Volg ons dus daar!

Jeugdtheaterhuis Gouda home temp