logo jth

Summerschool

Samen met Stadsgehoorzaal Leiden organiseren we van maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus 2019 de eerste editie van onze Summerschool!

In één week maak je een musical of toneelstuk onder leiding van bevlogen theatermakers, die hun sporen op de nationale podia ruimschoots hebben verdiend. Je werkt iedere dag van 09.30-15.00 uur. Op vrijdag om 16.00 uur speel je voor publiek in de Aalmarktzaal van Stadsgehoorzaal Leiden. Dus nodig al je familie en vrienden uit om te komen kijken!

Wat
Summerschool Musical kinderen – 7 t/m 12 jaar: https://leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/summerschool-maak-een-musical-in-een-week-12-jaar-en-jonger 
Summerschool Musical jongeren – 13 t/m 20 jaar: https://leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/summerschool-maak-een-musical-in-een-week-12-jaar-en-ouder 
Summerschool Toneel kinderen – 7 t/m 12 jaar: https://leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/summerschool-maak-een-toneelstuk-in-een-week-12-jaar-en-jonger 
Summerschool Toneel jongeren – 13 t/m 20 jaar: https://leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/summerschool-maak-een-toneelstuk-in-een-week-12-jaar-en-ouder 

Waar Stadsgehoorzaal Leiden – Breestraat 60
Wanneer Maandag 26, dinsdag 27, woensdag 28, donderdag 29 augustus 2019 van 09.30-15.00 uur
Vrijdag 30 augustus 2019 van 09.30-18.00 uur (Inloop vanaf 09.00 uur)
Kosten Musical € 245,-- Toneel € 220,--
Docenten o.a. Bente van Arkel (toneel 12-), Madelène Veraa (toneel 12+), Justin van Kampen en Lianne Loos (musical 12-), Hans Cassa en Lucas Schilperoort (musical 12+)

NB de Summerschool gaat alleen door bij voldoende deelnemers (minimaal 10 voor toneel en 15 voor musical).

Summerschool Musical

Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt dansen, zingen en toneelspelen? Doe dan mee aan de Summerschool Musical.

Musical 12 Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar (groep 4 tot en met 8 basisschool)
Dans en zing de sterren van de hemel, maak nieuwe vrienden en vriendinnen en vooral: maak veel plezier! Na een week sta je als een kleine Simba uit The Lion King of Juffrouw Bulstronk uit Matilda te stralen in jouw greatest show on earth. 

 

Reserveren

 

 

Musical 12

Voor jongeren van 13 tot en met 20 jaar (voortgezet onderwijs en verder)
Kom ontdekken wat er allemaal komt kijken in de wereld van de musical en hoeveel verschillende genres er zijn. Aan het eind van de week schitter jij in een show met nummers uit de Broadway en West End hit musicals van dit moment, zoals Hamilton en Dear Evan Hansen. 

 

Reserveren

 

 

Summerschool Toneel

Ben jij een echte acteur en kun je niet wachten om samen met anderen de vloer op te gaan om het publiek te laten genieten van jouw verhalen? Doe dan mee aan de Summerschool Toneel.

Toneel 12 Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar (groep 4 tot en met 8 basisschool)
Verzin, speel en regisseer je eigen voorstelling. Samen met anderen ontdek je waar het bij het maken van een toneelstuk om draait: je verzint een verhaal, verdeelt de rollen en maakt decors en kostuums. Aan het eind van de week speel je op een “echt” toneel. 

 

Reserveren

 

 

Toneel 12

Voor jongeren van 13 tot en met 20 jaar (voortgezet onderwijs en verder)
Samen met anderen ga je op zoek naar wat jij te vertellen hebt en hoe je dat het beste theatraal kunt uiten. Je gaat op avontuur en ontdekt hoe je een personage en plot kunt ontwikkelen. Aan het eind van de week speel je jouw eigen voorstelling op een toneel… of misschien wel heel ergens anders! 

 

Reserveren