logo jth

Winnaar van de Arlecchino 2018 Vanja Rukavina gastdocent bij De Keuze Van...

Vers van de pers! Afgelopen weekend nam hij nog de toneelprijs Arlecchino in ontvangst voor zijn rol in The Nation van het Nationale Theater en nu kunnen wij bekend maken dat niemand minder dan Vanja Rukavina de workshops van het derde blok De Keuze Van… gaat geven. 


Vanja is jaarlijks nauw betrokken bij de selecties van de Toneelscholen in Amsterdam en Maastricht. In deze workshopreeks kijkt hij samen met jou hoe je zo’n selectietraject er uitziet en krijg je de beste tips & trics. Een workshop die je dus eigenlijk niet kan en mag missen! Meld je snel aan.

Blok 1: Acteur/regisseur/toneelschrijver én oud-leerling Martijn de Rijk (o.a. NNT) kijkt samen met jou naar het verschil tussen verhalen vertellen en verhalen vertéllen.
Blok 2: Vera Hoogstad (dramaturg bij Toneelgroep Amsterdam, en voor de nieuwe JTH familievoorstelling!) geeft het tweede blok en neemt je mee in de wereld van dramaturgie.
Blok 3: Vanja Rukavina (acteur bij Het Nationale Theater) geeft de perfecte voorbereiding op selectieprocedures / audities voor toneelscholen en voorstellingen.  

Het eerste blok start zaterdag 6 oktober in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda. Deelname voor leerlingen van het Jeugdtheaterhuis 15+.