logo jth

In de Productiegroepen van het Jeugdtheaterhuis maken leerlingen onder leiding van een regisseur een voorstelling van een bestaande toneeltekst of vanuit eigen inspiratiebronnen. 

Bedenk jij de spannendste verhalen en ben je een acteur of actrice in de dop? Schrijf je dan in voor de toneellessen van het Jeugdtheaterhuis. Laat je fantasie de vrije loop, ontdek wat toneelspelen is en leer hoe het is om voor een groep of op een podium te staan. Onder leiding van professionele docenten maak je kennis met alles wat theater te bieden heeft. De docenten volgen hierbij een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in de voorstelling van het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de Theater- en Musicallessen bij ons zijn? Kijk hier voor informatie. 

Is het lesgeld een drempel?
Bekijk hier de mogelijkheden

Eventuele terugbetaling lesgeld seizoen 2022-2023 i.v.m. Covid-19
Indien (een deel van) de lessen worden geannuleerd als gevolg van maatregelen, richtlijnen en/of verordeningen die door de Rijksoverheid,
Gemeentes en brancheverenigingen worden ingesteld ter bestrijding van het coronavirus, heeft het Jeugdtheaterhuis de intentie om de gemiste lessen aan het einde van het seizoen in te halen. Wanneer dat niet mogelijk is, betaalt het Jeugdtheaterhuis het lesgeld voor de niet genoten lessen terug.

Klik hier voor de musicallessen tot 12 jaar.

Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt zingen, dansen én toneelspelen? Schrijf je dan in voor de Musicallessen van het Jeugdtheaterhuis. Dans en zing de sterren van de hemel en leer goed met je stem en je lijf om te gaan. Onder leiding van onze professionele docenten maak je kennis met alles wat musical te bieden heeft. De docenten volgen hierbij een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in de voorstelling van het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de lessen bij ons zijn? Kijk hier voor informatie. 

Klik hier voor de Theaterlessen tot 12 jaar

Wil jij leren acteren en theater maken? Bij het Jeugdtheaterhuis kun je dat gelijk professioneel aanpakken! Leer goed met je stem en je lijf om te gaan, maar ook hoe het is om voor een groep te spelen of op een podium te staan. Onder leiding van onze professionele docenten leer je alles over acteren en theater maken vanuit een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in een voorstelling, die wordt uitgevoerd tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de Theater- en Musicallessen bij ons zijn? Kijk hier voor informatie. 

Klik hier voor de Musicallessen vanaf 12 jaar

Wil jij leren zingen, dansen én acteren? Bij het Jeugdtheaterhuis kun je dat gelijk professioneel aanpakken! Leer goed met je stem en je lijf om te gaan, maar ook hoe het is om voor een groep te spelen of op een podium te staan. Onder leiding van onze professionele docenten leer je alles over musical en muziektheater vanuit een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in een voorstelling die wordt uitgevoerd tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend. 

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de Musical- en Theaterlessen bij ons zijn?  Kijk hier voor informatie.

Klik hier voor de Theaterlessen vanaf 12 jaar

Voor het primair onderwijs biedt het Jeugdtheaterhuis gespecialiseerde kennis en ervaring aan om theater activiteiten te organiseren, die eenmalig of langlopend van aard kunnen zijn. We bieden leerlingen mogelijkheden om hun talent op het gebied van de podiumkunsten te ontdekken, te ontwikkelen en te verbinden. Belangrijke vaardigheden op het vlak van sociale interactie, taalvaardigheid en creativiteit worden ontplooid.
In al onze activiteiten sluiten wij aan bij de kerndoelen Kunstzinnige oriëntatie.

Contact
Als u meer wilt weten over onze activiteiten, neem dan gerust vrijblijvend contact op. Het Jeugdtheaterhuis kan, naast het onderstaande educatieve aanbod, ook met maatwerk reageren op vragen. Tijdsduur, projectgrootte en locatie kunnen in overleg worden vastgesteld.

T 085 – 782 09 82 (dinsdag t/m vrijdag 09.30-15.00 uur)

Leerlingen in het voortgezet onderwijs bevinden zich in een belangrijke fase van hun persoonlijke ontwikkeling; de jaren op de middelbare school is de tijd waarin je vriendschappen smeedt, keuzes leert maken en een grote hoeveelheid belangrijke kennis op doet. In dat kader hecht het Jeugdtheaterhuis waarde aan het laten kennismaken van leerlingen met kunst en theater als één van de facetten waardoor jongeren zich kunnen bekwamen in belangrijke eigenschappen als samenwerken en creatief en kritisch denken, terwijl zij tegelijkertijd plezier beleven aan het actief bezig zijn op de theatervloer met hun klas- of schoolgenoten!

Naast lessen en workshops voor kinderen en jongeren zet het Jeugdtheaterhuis zich ook in voor deskundigheidsbevordering van docenten binnen de kunst- en cultuursector. Werken met kinderen en jongeren – op het vlak van theater, en daarbuiten – vergt specifieke didactische vaardigheden en inzicht in de leefwereld van de doelgroep waarmee wordt gewerkt. In onze workshops werken gespecialiseerde docenten van het Jeugdtheaterhuis daarom samen met u aan de fijne kneepjes van het vak!

De (parttime) vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis

Overweeg jij van toneelspelen of musical je vak te maken? Dan is de vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis echt iets voor jou! Let op: Het nieuwe tweejarige leertraject start oktober 2023. De selectie vindt plaats begin 2023. Zodra je je kan aanmelden voor de selectie wordt dat hier bekend gemaakt.

De vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis is voor talentvolle, ambitieuze jongeren tussen de 14 jaar en 21 jaar. Tijdens het traject van twee jaar krijg je les in acteren, beweging/dans, stemvorming, toneelschrijven en filosofie. Het is een verdiepend leerproces waarbij we uitgaan van een gedegen basis, om je vervolgens uit te dagen om te excelleren. De focus ligt daarbij op jou als speler. Een belangrijk vertrekpunt van de vooropleiding is de kennismaking met de professionele theaterwereld. Gezamenlijk maak je een theaterproductie, die je door heel Zuid-Holland gaat spelen. Behalve de lessen en repetities zijn er vele extra’s zoals auditietraining, excursies en masterclasses van professionals uit het vak.. Je doet veel kennis en ervaring op, waardoor je beter bent voorbereid op de doorstroom naar het kunstvakonderwijs!

een wintervertelling web 

Jongeren van de vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis spelen: EEN WINTERVERTELLING!, naar Charles Dickens (enonszelf), een familievoorstelling voor 7+. In theaters door heel Zuid-Holland te zien vanaf december 2022.
Meer informatie over de voorstelling en de speellijst vind je hier

Planning van het huidige traject: (gestart september 2021)

Selectie – september 2021
De selectie bestaat uit drie dagen vol workshops toneel, zang/stemvorming en dans. Zo kun jij al je talenten laten zien. Na de selectie hoor je of je bent aangenomen.

Lessen  oktober 2021 t/m mei 2022
In de eerste periode krijg je iedere zaterdag les van de hoofddocenten van het Jeugdtheaterhuis, maar ook van interessante gastdocenten zoals professionele acteurs (die soms ook oud-leerlingen van het Jeugdtheaterhuis zijn). De focus in de lessen ligt op het ontwikkelen van vaardigheden en de vorming van jouw persoonlijkheid als podiumkunstenaar.

Voorstelling maken  mei 2022 t/m november 2022 
Aan het eind van de eerste lesperiode begin je als groep te werken aan de voorstelling. Je verzamelt samen met een filosoof en regisseur onderwerpen en verhaallijnen, die je met een toneelschrijver verwerkt tot een script. Daarna start de repetitieperiode onder leiding van de regisseur, choreograaf en muzikaal leider/zangrepetitor.

Voorstelling spelen  december 2022 t/m januari 2023 
Na de montagerepetities en try-outs gaat de voorstelling in première. Je speelt ongeveer 20 keer in theaters, bibliotheken en cultuurhuizen door heel Zuid-Holland. Zo beleef je hoe jij, en de voorstelling, zich ontwikkelen naarmate je vaker speelt.

Lessen – februari 2023 t/m juli 2023
In de derde periode krijg je een reeks workshops waarbij je leert van interessante gastdocenten zoals acteurs van theatergezelschappen en docenten van theaterscholen. Tegen het einde van de vooropleiding begeleiden wij jou richting de audities en selecties van het kunstvakonderwijs.

De lessen vinden plaats in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda. Het lesgeld van de vooropleiding bedraagt € 492,50 per jaar. De lessen zijn meestal op zaterdag. De volledige planning (in pdf) vind je hier 

TDL2019022439973 500TDL2019022439978 500TDL2019022440637 500

 Vragen of opmerkingen? Mail naar

Bedenk jij de spannendste verhalen en ben je een acteur of actrice in de dop? Schrijf je dan in voor de toneellessen van het Jeugdtheaterhuis. Laat je fantasie de vrije loop, ontdek wat toneelspelen is en leer hoe het is om voor een groep of op een podium te staan. Onder leiding van professionele docenten maak je kennis met alles wat theater te bieden heeft. De docenten volgen hierbij een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in de voorstelling van het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de lessen bij ons zijn? Klik hier!

Klik hier voor de Musicallessen tot 12 jaar

Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt zingen, dansen én toneelspelen? Schrijf je dan in voor de Musicallessen van het Jeugdtheaterhuis. Dans en zing de sterren van de hemel en leer goed met je stem en je lijf om te gaan. Onder leiding van onze professionele docenten maak je kennis met alles wat musical te bieden heeft. De docenten volgen hierbij een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in de voorstelling van het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de lessen bij ons zijn? Klik hier!

Klik hier voor de Theaterlessen tot 12 jaar

Wil jij leren acteren en theater maken? Bij het Jeugdtheaterhuis kun je dat gelijk professioneel aanpakken! Leer goed met je stem en je lijf om te gaan, maar ook hoe het is om voor een groep te spelen of op een podium te staan. Onder leiding van onze professionele docenten leer je alles over acteren en theater maken vanuit een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in een voorstelling, die wordt uitgevoerd tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de lessen bij ons zijn? Klik hier

Klik hier voor de Musicallessen vanaf 12 jaar

Wil jij leren zingen, dansen én acteren? Bij het Jeugdtheaterhuis kun je dat gelijk professioneel aanpakken! Leer goed met je stem en je lijf om te gaan, maar ook hoe het is om voor een groep te spelen of op een podium te staan. Onder leiding van onze professionele docenten leer je alles over musical en muziektheater vanuit een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in een voorstelling die wordt uitgevoerd tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend. 

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de lessen bij ons zijn? Klik hier!

Klik hier voor de Theaterlessen vanaf 12 jaar

Lees hier meer informatie rondom het Coronavirus

In de Productiegroepen van het Jeugdtheaterhuis maken leerlingen onder leiding van een regisseur een voorstelling van een bestaande toneeltekst of vanuit eigen inspiratiebronnen. De Productiegroepen zijn onderdeel van het Jeugdtheaterhuis Weekend, dat ieder jaar aan het eind van het lesseizoen wordt georganiseerd.

Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt zingen, dansen én toneelspelen? Schrijf je dan in voor de Musicallessen van het Jeugdtheaterhuis. Dans en zing de sterren van de hemel en leer goed met je stem en je lijf om te gaan. Onder leiding van onze professionele docenten maak je kennis met alles wat musical te bieden heeft. De docenten volgen hierbij een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in de voorstelling van het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe onze lessen zijn? Klik hier!

Bedenk jij de spannendste verhalen en ben je een acteur of actrice in de dop? Schrijf je dan in voor de toneellessen van het Jeugdtheaterhuis. Laat je fantasie de vrije loop, ontdek wat toneelspelen is en leer hoe het is om voor een groep of op een podium te staan. Onder leiding van professionele docenten maak je kennis met alles wat theater te bieden heeft. De docenten volgen hierbij een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in de voorstelling van het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de lessen bij ons zijn? Klik hier!

Klik hier voor de Musicallessen tot 12 jaar

Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt zingen, dansen én toneelspelen? Schrijf je dan in voor de Musicallessen van het Jeugdtheaterhuis. Dans en zing de sterren van de hemel en leer goed met je stem en je lijf om te gaan. Onder leiding van onze professionele docenten maak je kennis met alles wat musical te bieden heeft. De docenten volgen hierbij een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in de voorstelling van het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de Musical- en Theaterlessen bij ons zijn? Klik hier!

Klik hier voor de Theaterlessen tot 12 jaar

Wil jij leren acteren en theater maken? Bij het Jeugdtheaterhuis kun je dat gelijk professioneel aanpakken! Leer goed met je stem en je lijf om te gaan, maar ook hoe het is om voor een groep te spelen of op een podium te staan. Onder leiding van onze professionele docenten leer je alles over acteren en theater maken vanuit een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in een voorstelling, die wordt uitgevoerd tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de lessen bij ons zijn? Klik hier!

Klik hier voor de Musicallessen vanaf 12 jaar

Wil jij leren zingen, dansen én acteren? Bij het Jeugdtheaterhuis kun je dat gelijk professioneel aanpakken! Leer goed met je stem en je lijf om te gaan, maar ook hoe het is om voor een groep te spelen of op een podium te staan. Onder leiding van onze professionele docenten leer je alles over musical en muziektheater vanuit een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in een voorstelling die wordt uitgevoerd tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend. 

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de lessen bij ons zijn? Klik hier!

Klik hier voor de Theaterlessen vanaf 12 jaar

In de Productiegroepen van het Jeugdtheaterhuis maken leerlingen onder leiding van een regisseur een voorstelling van een bestaande toneeltekst of vanuit eigen inspiratiebronnen. De Productiegroepen zijn onderdeel van het Jeugdtheaterhuis Weekend, dat ieder jaar aan het eind van het lesseizoen wordt georganiseerd.

Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt zingen, dansen én toneelspelen? Schrijf je dan in voor de Musicallessen van het Jeugdtheaterhuis. Dans en zing de sterren van de hemel en leer goed met je stem en je lijf om te gaan. Onder leiding van onze professionele docenten maak je kennis met alles wat musical te bieden heeft. De docenten volgen hierbij een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in de voorstelling van het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de lessen bij ons zijn? Klik hier!

Bedenk jij de spannendste verhalen en ben je een acteur of actrice in de dop? Schrijf je dan in voor de toneellessen van het Jeugdtheaterhuis. Laat je fantasie de vrije loop, ontdek wat toneelspelen is en leer hoe het is om voor een groep of op een podium te staan. Onder leiding van professionele docenten maak je kennis met alles wat theater te bieden heeft. De docenten volgen hierbij een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in de voorstelling van het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de lessen bij ons zijn? Klik hier

Klik hier voor de Musicallessen tot 12 jaar

Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt zingen, dansen én toneelspelen? Schrijf je dan in voor de Musicallessen van het Jeugdtheaterhuis. Dans en zing de sterren van de hemel en leer goed met je stem en je lijf om te gaan. Onder leiding van onze professionele docenten maak je kennis met alles wat musical te bieden heeft. De docenten volgen hierbij een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in de voorstelling van het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de lessen bij ons zijn? Klik hier!

Klik hier voor de Theaterlessen tot 12 jaar

Wil jij leren acteren en theater maken? Bij het Jeugdtheaterhuis kun je dat gelijk professioneel aanpakken! Leer goed met je stem en je lijf om te gaan, maar ook hoe het is om voor een groep te spelen of op een podium te staan. Onder leiding van onze professionele docenten leer je alles over acteren en theater maken vanuit een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in een voorstelling, die wordt uitgevoerd tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de Theater- en Musicallessen bij ons zijn? Kijk hier voor informatie. 

Klik hier voor de Musicallessen vanaf 12 jaar

Wil jij leren zingen, dansen én acteren? Bij het Jeugdtheaterhuis kun je dat gelijk professioneel aanpakken! Leer goed met je stem en je lijf om te gaan, maar ook hoe het is om voor een groep te spelen of op een podium te staan. Onder leiding van onze professionele docenten leer je alles over musical en muziektheater vanuit een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in een voorstelling die wordt uitgevoerd tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend. 

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de lessen bij ons zijn? Klik hier!

Klik hier voor de Theaterlessen vanaf 12 jaar

In de Productiegroepen van het Jeugdtheaterhuis maken leerlingen onder leiding van een regisseur een voorstelling van een bestaande toneeltekst of vanuit eigen inspiratiebronnen. De Productiegroepen zijn onderdeel van het Jeugdtheaterhuis Weekend, dat ieder jaar aan het eind van het lesseizoen wordt georganiseerd.

Bedenk jij de spannendste verhalen en ben je een acteur of actrice in de dop? Schrijf je dan in voor de toneellessen van het Jeugdtheaterhuis. Laat je fantasie de vrije loop, ontdek wat toneelspelen is en leer hoe het is om voor een groep of op een podium te staan. Onder leiding van professionele docenten maak je kennis met alles wat theater te bieden heeft. De docenten volgen hierbij een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in de voorstelling van het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de Theater- en Musicallessen bij ons zijn? Klik hier

Klik hier voor de Musicallessen tot 12 jaar

Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt zingen, dansen én toneelspelen? Schrijf je dan in voor de Musicallessen van het Jeugdtheaterhuis. Dans en zing de sterren van de hemel en leer goed met je stem en je lijf om te gaan. Onder leiding van onze professionele docenten maak je kennis met alles wat musical te bieden heeft. De docenten volgen hierbij een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in de voorstelling van het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de lessen bij ons zijn? Klik hier!

Klik hier voor de Theaterlessen tot 12 jaar

Wil jij leren acteren en theater maken? Bij het Jeugdtheaterhuis kun je dat gelijk professioneel aanpakken! Leer goed met je stem en je lijf om te gaan, maar ook hoe het is om voor een groep te spelen of op een podium te staan. Onder leiding van onze professionele docenten leer je alles over acteren en theater maken vanuit een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in een voorstelling, die wordt uitgevoerd tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de lessen bij ons zijn? Klik hier!

Klik hier voor de Musicallessen vanaf 12 jaar

Wil jij leren zingen, dansen én acteren? Bij het Jeugdtheaterhuis kun je dat gelijk professioneel aanpakken! Leer goed met je stem en je lijf om te gaan, maar ook hoe het is om voor een groep te spelen of op een podium te staan. Onder leiding van onze professionele docenten leer je alles over musical en muziektheater vanuit een door het Jeugdtheaterhuis ontwikkeld leerplan. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.
Aan het eind van het seizoen speel je mee in een voorstelling die wordt uitgevoerd tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend. 

Proefles
Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de lessen bij ons zijn? Klik hier!

Klik hier voor de Theaterlessen vanaf 12 jaar

In de Productiegroepen van het Jeugdtheaterhuis maken leerlingen onder leiding van een regisseur een voorstelling van een bestaande toneeltekst of vanuit eigen inspiratiebronnen. De Productiegroepen zijn onderdeel van het Jeugdtheaterhuis Weekend, dat ieder jaar aan het eind van het lesseizoen wordt georganiseerd.